Over dansschool Poelman

Al 50 jaar een begrip in de Kanaalstreek

Of je nu al jaren danst of nog nooit op de vloer hebt gestaan. Of je nu van moderne dans, salsa of stijldansen houdt, Dansschool Poelman heeft voor ieder wat wils. We zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Musselkanaal en omstreken en staan bekend om ons zeer uitgebreid lesaanbod. Naast de lessen hebben we een gevarieerd uitgaansprogramma zodat de geleerde pasjes ook in de praktijk kunnen worden gebracht.

Aanbod voor jong en oud

Dansen is een populaire vrijetijds besteding voor iedereen maar het is ook nog eens gezond, je gebruikt namelijk alle spieren in je lichaam. We bieden dan ook een gevarieerd aanbod voor diverse leeftijdscategorie├źn geheel toegespitst op het het eigen niveau. Een danscursus bestaat uit 1 weken, elke dansles duurt ongeveer 75 minuten.

Swinging World Dansschool

Onze dansschool is een zogeheten Swinging World Dansschool, de enige in de Kanaalstreek. Swinging world staat voor “dansen leven lachen” en biedt hoogwaardige danslessen.

 

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over de cursussen en mogelijkheden stuur dan een e-mail naar info@dansschoolpoelman.nl voor al je vragen of neem telefonisch contact met ons op.